Maak uw kind én de school blij

Schenk een abonnement op De Digitale Topschool

Als ouder kunt u De Digitale Topschool cadeau doen aan de school van uw kind

U geeft het cadeau-abonnement via deze pagina door middel van een online donatie van € 85,00. De school kan direct leerlingen inschrijven.

Leerplezier voor uw kind

Uw kind kan meer, maar krijgt het ook meer op school? De Digitale Topschool is het antwoord. Enthousiasme in plaats van verveling en een steviger fundament voor later.

Extra expertise voor de school

De groepsleraar kan veel, maar niet alles. Via mentors op afstand zorgen we voor extra deskundigheid op allerlei gebied. Zij helpen uw kind met de opdrachten.

Een cadeau waard!

Voor een klein bedrag kan uw dochter of zoon een heel schooljaar actief bezig zijn. De opdrachten liggen op hoog niveau voor leerlingen uit groep 7 en 8.

Doneer nu eenmalig € 85,00. Zowel u als de school krijgen bevestiging per e-mail.
Alle velden zijn verplicht.

de volgende pagina doneert u online via iDeal. Uw betaling is een gift aan Stichting De Digitale Topschool, een ANBI. Mogelijk kunt u deze gift aftrekken van de inkomstenbelasting.

Hoogbegaafd

Het woord hoogbegaafd vermijden we op De Digitale Topschool. Hoogbegaafd gaat al snel over IQ en het op een speciale manier behandelen van mensen die hoog scoren op tests. Een hoge IQ-score of een bepaald testresultaat zijn absoluut geen voorwaarde voor deelname aan De Digitale Topschool. De eigen basisschool beoordeelt of ons aanbod aansluit bij de leerling. Wij zijn open voor iedereen.

In plaats van hoogbegaafd hebben wij het over mensen met een talent voor leren, zoals je dat ook voor sport kunt hebben. Wie goed en makkelijk leert, heeft daar aanleg voor en vindt leren waarschijnlijk ook leuk. Voor deze mensen is het reguliere onderwijsaanbod te makkelijk. Wij dagen hen uit door een groot aantal unieke opdrachten en de 1-op-1 begeleiding door mentors uit het vak.

Voor uw zoon of dochter

Nuttige tijdsbesteding

De Digitale Topschool is gemaakt voor getalenteerde leerlingen die tijd overhouden op de basisschool. Met onze opdrachten doen ze een schat aan ervaring op.

Geen doorlopende verplichting

Een schooljaar lang

Na het schooljaar stopt dit cadeau-abonnement automatisch. U gaat geen doorlopende verplichting aan, en de school ook niet. De school kan het abonnement volgend jaar zelf verlengen.

Online mentorschap

Persoonlijke begeleiding

Onze opdrachten zijn nauwkeurig samengesteld door experts en worden continu bijgehouden. Uw donatie faciliteert enthousiaste begeleiding van een gespecialiseerde mentor.